وزیر دفاع ایران از ناوشکن پیشرفته «کایفنگ» چین بازدید کرد سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟
سرخط خبرها

نماینده مردم جیرفت: مقدمات تشکیل استان کرمان‌جنوبی در مجلس فراهم است| منتظر لایحه مصوب دولت هستیم

  • کد خبر: ۱۲۱۹۵۷
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۴
نماینده مردم جیرفت: مقدمات تشکیل استان کرمان‌جنوبی در مجلس فراهم است| منتظر لایحه مصوب دولت هستیم
نماینده مردم جیرفت با بیان اینکه لایحه تشکیل استان کرمان جنوبی در دولت به تصویب رسیده و باید به مجلس ارجاع شود، گفت: مقدمات تشکیل استان کرمان جنوبی در کمیسیون امور داخلی کشور اعم از استعلامات و بررسی‌های کارشناسی صورت گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، ذبیح‌الله اعظمی‌ساردوئی ضمن تشکر از سفر رئیس‌جمهور به کرمان و برقراری میز خدمت در جیرفت و شنیدن مشکلات و دغدغه‌های مردم گفت: رئیس جمهور با هلی کوپتر به شهرستان‌های جنوبی کرمان آمد و طوفان شن هم نتوانست مانع او برای ادامه بازدید‌ها شود.

نماینده مردم جیرفت و عنبر آباد در مجلس شورای اسلامی در ادامه با انتقاد از اینکه علیرغم وعده‌های دولت‌های قبل برای محرومیت زدایی از طریق تقسیم استان پهناور کرمان، این اقدام صورت نگرفت، عنوان کرد: سال ۹۹ طرح تفکیک استان کرمان برای شکل‌گیری استانی تحت عنوان کرمان جنوبی را به کمیسیون امور داخلی کشور دادم، با این حال دولت نیز لایحه این موضوع را جداگانه تنظیم کرد و تیرماه بود که در هیأت دولت مصوب شد.

وی در ادامه با اشاره به بازدید‌های رهبر معظم انقلاب از استان کرمان، اظهار کرد: ۲۲ مرداد ۵۷ رهبری از این استان بازدید کردند و در سال ۸۴ نیز دیداری در جیرفت داشتند و وقتی مردم درخواست تفکیک استان را مطرح کردند، ایشان گفتند اول زیرساخت‌ها تکمیل شود که اکنون از آن زمان بیش از ۲۰ سال گذشته است.

اعظمی ساردوئی ادامه داد: امسال رئیس جمهور نیز خبر از تفکیک استان کرمان داد که البته باید لایحه مربوط به آن به صحن کمیسیون بیاید و نمایندگان به عنوان تصمیم گیرنده نهایی در این خصوص اظهار نظر کنند.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس در ادامه با بیان اینکه لایحه دولت باید به مجلس بیاید و از طرح نمایندگان نیز در زمان بررسی آن استفاده شود، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه کمیسیون امور داخلی کشور در مجلس تمام مقدمات اعم از استعلامات و بررسی تمام زوایا را صورت داده،  کار یک سال جلو افتاده و با سرعت بیشتری به صحن مجلس خواهد رسید.

عضو مجمع نمایندگان استان کرمان درباره این طرح عنوان کرد: استان کرمان با ۱۱ درصد وسعت کشور به عنوان پهناورترین استان و از نظر جمعیتی رتبه نهم را دارد و فاصله بین شمالی‌ترین تا جنوبی‌ترین نقطه استان کرمان بیش از ۸۰۰ کیلومتر است که باعث خسارات زیاد به خصوص تضییع حقوق شهروندان مناطق دوردست نسبت به مرکز استان شده و توزیع نامتوازن را نیز رقم زده است از این رو لازم است استان کرمان جنوبی تشکیل تا مشکلات مربوطه برطرف شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->